Kolika je razlika ako se radi na 32 ili 64 verziju . Trenutno sam na 32 jer mi tu radi addictive drums , a na 64 ne radi .
Ima? Li prijedlog dali da se odlu?im za addictive drums ili ezdrummer ?
TRenutno mi je svejedno,probao sam oba i neke osnove shvatio... Jedino sto u ezdrummer nemam nikakve ritmove,ne znam zasto ... probao sa nekim midijima ...
Razlike u samom soundu izmedju 32 i 64Bit nema, niti je moze biti. Prednost 64Bit operativnog sistema je na sasvim drugoj strani, vise radne memorije, brzi i stabilniji rad procesora itd... i sa kvalitetom sounda to nema nikakve veze. Sto se tice toga koji od ta dva izabrati, pitanje je ukusa i potrebe. Licno, cesce koristim Addictive, mada to uopste ne znaci da je on kvalitetniji ili bolji po bilo cemu. Zasto ti "ne radi" Addictive na 64Bit ? Ukoliko imas stariju verziju instrumenta koja je 32 Bitna, sto je ocigledno, onda treba upotrijebiti jBridge i sve ce biti uredu. Addictive 2 postoji u obje verizije i 32 i 64Bit i dosta je bolja od predhodne. Isto tako, od skora postoji i nova EZ Drummer verzija 2.
AAE - Agaton Audio Engineering agaton@t-online.de
- Trans Audio Workstations - Trans Audio Sound Modules - Agaton Sample Librarys - Agaton Style Packs - Music Devices Powering - Technical Solutions