Pozz,vec sam par puta ovde nsto pito itd.Odradio sam neki Template za Yamahu sa markerima.E sad me malo zbunjue sledece stvari,kad oradim Bubanj na Midi Traku 10 onda bass na traku 11 i onda kontru traku na 12,te trake sam odradio dami sviraju Pod Main A.Ostalo me ne zanima.Ali kad onda sacuvam sve to kao Midi0 i onda preko Stylemaker sacuvam kao Yamaha Sytl.I kad taj odradjeni style ubacim na Va2 onda mi se desava da Bubanj mi ne svira na midi kanal10 zvuk bubanj nego sroz levo,tako se ostlima traka isto desava.Jer negde nesto gresim?Hvala svima
Bubanj vucem iz Kontakta koji je podesen sa Va2 i imam styleove koje radi sasvim uredno.Radi se samo kad odradim Neki Style izpocetka.
Lako cemo rijesiti taj problem, samo mi odgovori na slijedece pitanje. Na sta si mislio kada si napisao "...Bubanj mi ne svira na midi kanal10 zvuk bubanj nego sroz levo..." sta u ovom slucaju znaci "skroz levo" ? Da li ga cujes na tom kanalu 10 ali po panorami je pomjeren u lijevo ili... ?
AAE - Agaton Audio Engineering agaton@t-online.de
- Trans Audio Workstations - Trans Audio Sound Modules - Agaton Sample Librarys - Agaton Style Packs - Music Devices Powering - Technical Solutions