Pozdrav svima! Zanima me rukovanje sa feedbackom. Gledao sam malo na internetu ali nije mi jasno. Naime upalim ga i kad idem namjestiti S mogu samo od nula do 2, ne mogu skroz do 20 jer su mi upaljene lampice od 2 do 20. Kako to ugasiti? Kako ga vratiti na tvorni?ke postavke? Unaprijed hvala na odgovorima.
Cini se da se nisi bas potrudio da procitas manual uredjaja !!! Da jesi vidio bi da su ti podioci koje pominjes definirani rezimom rada uredjaja, pa od 1 do 7 se on nalazi u Single Shot Filter modusu. od 8 do 14 u Automatic Filter modusu (koji ces najvjerovatnije i da koristis) i od 15 do 20 u Parametric Filter modusu. Prebaci uredjaj u odgovarajuci modus i ukljuci ga iskljucivo kao insert uredjaj ili za jedan kanal ili pak kao master insert efekat. Kod rada sa Feedback Destroyerom posebnu paznju treba da obratis na maksimalno podeseni Level pojedinih ulaza inace od svega nece biti nista.
AAE - Agaton Audio Engineering agaton@t-online.de
- Trans Audio Workstations - Trans Audio Sound Modules - Agaton Sample Librarys - Agaton Style Packs - Music Devices Powering - Technical Solutions